Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1972 
 
 

Aleksey MAKAROV

Алексей Валерьевич МАКАРОВ
Alekseï MAKAROV

Filmography (extracts)
 
Actor
2019 - The Storm (Гроза) by Grigori KONSTANTINOPOLSKY [fiction, full length film]
2018 - Joy (Счастье) by Vladimir MUNKUYEV [fiction, 23 mn]
2009 - Tsar (Царь) by Pavel LUNGIN [fiction, 116 mn]
2007 - Nochnye syostry (Ночные сестры) by Aleksey MURADOV [fiction, 97 mn]
2005 - Babysitter Required (Требуется няня) by Larisa SADILOVA [fiction, 98 mn]
2004 - Countdown (Личный номер) by Yevgeni LAVRENTIEV [fiction, 100 mn]
2004 - Chudesa v Reshetove (Чудеса в Решетове) by Mikhail LEVITINE [fiction, 97 mn]
1999 - The Rifleman Of The Voroshilov Regiment (Ворошиловский стрелок) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 95 mn]
Your remarks