Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1989, USSR (Russia)
 
 

Polina MAXIMOVA

Полина Владимровна МАКСИМОВА
Polina MAXIMOVA

Filmography (extracts)
 
Actress
2019 - Sem uzhinov (Семь ужинов) by Kirill PLETNYOV [fiction, 91 mn]
2018 - The Perfect Ones (Без меня) by Kirill PLETNYOV [fiction, 97 mn]
2017 - Anyone but not them (Только не они) by Aleksandr BOYKOV [fiction, 90 mn]
2016 - Quackerz (Крякнутые каникулы |) by Viktor LAKISOV [animation, 85 mn]
2015 - Bet on Love (Ставка на любовь) by Artiom MIKHALKOV [fiction, 95 mn]
2015 - 8 New Dates (8 новых свиданий) by Marius WEISBERG [fiction, 84 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née à Moscou le 12 juillet 1989.
En 2010 a terminé l'Institut de théâtre Chtchepkine

Родилась 12 июля 1989 года в Москве. В 2010 году закончила ВТУ им. Щепкина (курс Н. Н. Афонина).

Your remarks