Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Cinematographer,
Editor
 
Born 1984, USSR (Russia)
 
 

Alexander ABATUROV

Александр АБАТУРОВ
Alexandre ABATOUROV

Filmography (extracts)
 
Director
2017 - The Son (Сын) [documentary, 70 mn]
2017 - Rossia v obektive fotografov (Россия в объективе фотографов) [documentary, 75 mn]
 
Writer
2017 - The Son (Сын) by Alexander ABATUROV [documentary, 70 mn]
 
Cinematographer
2017 - The Son (Сын) by Alexander ABATUROV [documentary, 70 mn]
 
Editor
2017 - The Son (Сын) by Alexander ABATUROV [documentary, 70 mn]
2016 - We'll Be Alright (Освобождение. Инструкция по применению) by Alexander KUZNETSOV (5) [documentary, 77 mn]

Biography
No English biography available !
 
Alexander Abaturov est né en 1984 en Russie. Diplômé de l’Université de Gorki, il devient journaliste après ses études. En 2010, il vient en France et rejoint le Master Réalisation documentaire de Création à l’école documentaire de Lussas. En 2013, il réalise son premier film documentaire, Les Âmes Dormantes sélectionné dans de nombreux festivals et primé au Festival Cinéma du Réel (Prix de l’Institut français). Le Fils est son premier long métrage documentaire.
https://petitapetitproduction.com

Your remarks