Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Compositor
 
 
 
 

Dmitry SELIPANOV

Дмитрий СЕЛИПАНОВ
Dmitri SELIPANOV

Filmography (extracts)
 
Compositor
2019 - Leaving Afghanistan (Братство) by Pavel LUNGIN [fiction, 113 mn]
2019 - Elephant (Элефант) by Aleksey KRASOVSKY [fiction, 80 mn]
2018 - Kilimandjara (Килиманджара) by Yekaterina TELEGINA [fiction, 75 mn]
2017 - Ice (Лед) by Oleg TROFIM [fiction, 118 mn]
2017 - Temporary difficulties (Временные трудности) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 86 mn]
2016 - S chiroko zakrytymi glazami (С широко закрытыми глазами) by Aleksey BOGDANOV [documentary, 28 mn]
Your remarks