Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1992, Russia
 
 

Irina STARSHENBAUM

Ирина СТАРШЕНБАУМ
Irina STARCHENBAUM

Filmography (extracts)
 
Actress
2019 - Attraction 2 (Притяжение 2) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, full length film]
2018 - Summer (Лето) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 126 mn]
2018 - T-34 (Т-34) by Aleksey SIDOROV [fiction, 139 mn]
2018 - No (Нет) by Ivan PETUKHOV [fiction, 16 mn]
2018 - Kilimandjara (Килиманджара) by Yekaterina TELEGINA [fiction, 75 mn]
2017 - Attraction (Притяжение) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 130 mn]
2016 - Black water (Черная вода) by Roman KARIMOV [fiction, 118 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née le 30 mars 1992 à Moscou.
A étudié à l'Institut de la communication et des médias de l'Université de l'Edition de Moscou N. Fiodorov.
A terminé le cursus "La Psychologie par le biais du théâtre" de l' université de psychologie et de pédagogie de Moscou.

Родилась 30 марта 1992г. в Москве.
Училась в Институте коммуникаций и медиабизнеса МГУП им. И. Федорова.
Окончила курс "Психология средствами театра" в МГППУ.

Your remarks