Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Producer
 
Born 1965, USSR (Russia)
 
 

Tatyana EVRESTOVA

Татьяна ЭВРЕСТОВА
Tatiana EVRESTOVA

Filmography (extracts)
 
Director
2018 - Locking (Замыкание) [fiction, 84 mn]
2016 - His daughter (Его дочь) [fiction, 96 mn]
 
Writer
2016 - His daughter (Его дочь) by Tatyana EVRESTOVA [fiction, 96 mn]
 
Producer
2018 - Locking (Замыкание) by Tatyana EVRESTOVA [fiction, 84 mn]
2016 - His daughter (Его дочь) by Tatyana EVRESTOVA [fiction, 96 mn]

Awards :
His daughter :
Special Jury prize, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2016
First prize, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2016

Biography
No English biography available !
 
Née en République de Sakha en Yakoutie. Réalisatrice, scénariste, productrice yakoute.
A commencé sa carrière cinématographique en 2003 avec le tournage d'un mini-film "Yrya". En 2010 a fondé la société de production "Khoro OïUluun production".
le film "Sa fille" est son premier long métrage.

Родилась в селе Майагас Усть-Алданского района, Республика Саха (Якутия). Якутский режиссер, сценарист, продюсер. Заслуженный работник культуры Республики Саха (Якутия). Кинематографическую биографию начала в 2003 году со съёмок мини-фильма «Ырыа». В 2010 году основала продакшн компанию «Хоро ОйУлуун продакшн».
Фильм «Его дочь» - дебют в полнометражном игровом кино.
http://www.okno-filmfest.ru

Your remarks