Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Producer
 
Born 1980, USSR (Russia)
 
 

Vladimir MISTIUKOV

Владимир МИСТЮКОВ
Vladimir MISTIOUKOV

Filmography (extracts)
 
Director
2017 - Reyk (Рейк) [fiction, 101 mn]
2015 - Nenuzhnoje kredo (Ненужное кредо) [fiction, 23 mn]
 
Writer
2017 - Reyk (Рейк) by Vladimir MISTIUKOV [fiction, 101 mn]
2015 - Nenuzhnoje kredo (Ненужное кредо) by Vladimir MISTIUKOV [fiction, 23 mn]
 
Producer
2017 - Reyk (Рейк) by Vladimir MISTIUKOV [fiction, 101 mn]
2015 - Nenuzhnoje kredo (Ненужное кредо) by Vladimir MISTIUKOV [fiction, 23 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né LE 11 juillet 1980 à Moscou.
En 2006 a terminé l'Académie d'Art Théâtral de Moscou.
Depuis 2006 acteur du théâtre Maiakovski.

Родился 11 июля 1980г. в Москве.
В 2006г. окончил РАТИ (ГИТИС).
С 2006г. - актер Театра им. Вл. Маяковского.

Your remarks