Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1995, Russia
 
 

Stasya MILOSLAVSKAYA

Стася Петровна МИЛОСЛАВСКАЯ
Stassia MILOSLAVSKAIA

Filmography (extracts)
 
Actress
2019 - Ulyana (Ульяна) by Yevgeni SAGANDZHIEV [fiction, 17 mn]
2018 - The Bull (Бык) by Boris AKOPOV [fiction, 90 mn]
2016 - Coat check lady (Гардеробщица) by Yekaterina GOLUBEVA-POLDI [fiction, 30 mn]
2015 - Korobka (Коробка) by Eduard BORDUKOV [fiction, 99 mn]
2015 - Krasnye braslety (Красные браслеты) by Natalya MESHCHANINOVA [TV serial, 92 mn]

Biography
No English biography available !
 
Anastassia Miloslavskaia est née le 4 mai 1995 à Moscou.
A terminé l'école musicale en classe de piano.
A travaillé au Théâtre-studio d'enfants "Rampa".
En 2013 est entrée à l'Ecole-studio du MKHAT (Théâtre d'Art de Moscou).

Анастасия Петровна Милославская родилась 4 мая 1995 года в Москве.
Окончила музыкальную школу по классу фортепиано.
Занималась в детском Театре-студии "Рампа".
В 2013 году поступила в Школу-студию МХАТ (курс Е.А. Писарева).

Your remarks