Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Actor
 
Born 1989, USSR (Russia)
 
 

Dmitry ENDALTSEV

Дмитрий Сергеевич ЕНДАЛЬЦЕВ
Dmitri ENDALTSEV

Filmography (extracts)
 
Director
2020 - Bride. Groom. Herring (Жених. Невеста. Селедка) [fiction, 25 mn]
 
Actor
2019 - The End of season (Конец сезона) by Konstantin KHUDIAKOV [fiction, 95 mn]
2017 - Blockbuster (Блокбастер) by Roman VOLOBUYEV [fiction, 100 mn]
2016 - Poveliteli snov (Повелители снов) by Irina BAGROVA [fiction, 80 mn]
2016 - Love exists (Любовь есть) by Tamilla SLICHENKO [18 mn]
2015 - The End of a beautiful epoch (Конец прекрасной эпохи) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 95 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 20 février 1989.
A joué dans le théâtre musical du jeune acteur. A participé au spectacle de music hall "Nord-Ost" dans la troupe des enfants. En 2012 a terminé l'Institut de théâtre B. Chtshoukine (classe de V. P. Nikolaenko).

Родился 20 февраля 1989 года. Играл в Музыкальном театре юного актера. В составе детской труппы принимал участие в мюзикле "Норд-Ост". В 2012 году окончил Театральный институт им. Б.Щукина (художественный руководитель курса - В.П.Николаенко).

Your remarks