Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor,
Compositor
 
Born 1975 
 
 

Fyodor LAVROV

Федор Николаевич ЛАВРОВ
Fiodor LAVROV

Filmography (extracts)
 
Actor
2019 - Brotherhood (Братство) by Pavel LUNGIN [fiction, 113 mn]
2019 - Great Poetry (Большая поэзия) by Alexander LUNGIN [fiction, 100 mn]
2019 - Let's Divorce (Давай разведемся) by Anna PARMAS [fiction, full length film]
2018 - The Imaginable Wolf (Мысленный волк) by Valeria GAI GERMANIKA [fiction, 70 mn]
2018 - An historical mistake (Одна историческая ошибка) by Mikhail MESTETSKY [fiction, 7 mn]
2017 - About love 2. Adults only (Про любовь 2. Только для взрослых) by Aleksey CHUPOV , Rezo GIGINISHVILY , Natalia MERKULOVA , Pavel RUMINOV , Nigina SAIFULLAEVA , Yevgeni SHELIAKIN [fiction, 108 mn]
2015 - Rag union (Тряпичный союз) by Mikhail MESTETSKY [97 mn]
2012 - The Shelter (Блиндаж) by Alexander GORNOVSKY [fiction, 122 mn]
2010 - Act of Nature (Явление природы) by Alexander LUNGIN , Sergey OSIPYAN [fiction, 73 mn]
2010 - Captains (Капитаны) by Gennadi OSTROVSKY [fiction, 76 mn]
2009 - Tartar Princess (Татарская княжна) by Irina KVIRIKADZE [fiction, 78 mn]
2008 - Cherta (Черта) by Aleksey KOZYREV [fiction, 110 mn]
2006 - 977 (977) by Nikolay KHOMERIKY [fiction, 87 mn]
2004 - Imeniny (Именины) by Andrei CHERNYKH , Valery NAUMOV [fiction, 76 mn]
2004 - Remote Access (Удаленный доступ) by Svetlana PROSKURINA [fiction, 85 mn]
2003 - Father and Son (Отец и сын) by Alexandre SOKUROV [fiction, 94 mn]
 
Compositor
2006 - 977 (977) by Nikolay KHOMERIKY [fiction, 87 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 15 novembre 1975 à Léningrad.
En 1996 a terminé l'Académie d'art théâtral de Saint Pétersbourg.
Depuis 2007 acteur du Grand Théâtre Dramatique Tovstonogov de Saint Pétersbourg.

Родился 15 ноября 1975г в Ленинграде.
В 1996г. окончил СПбГАТИ.
С 2007г. - актер БДТ им. Г.А. Товстоногова.

Your remarks