Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1996, Russia
 
 

Taisya VILKOVA

Таисия Александровна ВИЛКОВА
Taïssia VILKOVA

Filmography (extracts)
 
Actress
2018 - Ailing Angel (У ангела ангина) by Oxana KARAS [fiction, 95 mn]
2018 - High above (Выше неба) by Oxana KARAS [fiction, 104 mn]
2018 - Gogol. Viy (Гоголь. Вий) by Egor BARANOV [fiction, 99 mn]
2018 - Gogol. The Dreadful Revenge. (Гоголь. Страшная месть) by Egor BARANOV [fiction, 106 mn]
2017 - Gogol. Nachalo (Гоголь. Начало) by Egor BARANOV [fiction, 100 mn]
2014 - Chempiony (Чемпионы) by Dmitry DYUZHEV , Sergey POSOKHIN , Aleksey VAKULOV [fiction, 100 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 25 octobre 1996.
Fille de l'acteur de cinéma et de théâtre Alexandre Vilkov et de l'actrice et productrice Daria Gontcharova.
A terminé l'Ecole-Studio du Mkhat (Théâtre d'Art de Moscou) en 2017

Родилась 25 октября 1996 года.
Дочь актера театра и кино Александра Вилкова и актрисы и продюсера Дарьи Гончаровой.
Окончила Школу-студию МХАТ (худ.рук. курса - Е. А. Писарев), 2017.

Your remarks