Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1936, USSR (Russia)
 
 

Leonid KURAVLIOV

Леонид Вячеславович КУРАВЛЕВ
Leonid KOURAVLIOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2009 - The Book of Masters (Книга мастеров) by Vadim SOKOLOVSKY [fiction]
2009 - Mongol 8 (Монгол 8) by Gleb SEREDA [documentary, 26 mn]
2008 - Pollyanna (Поллианна) by Anatoli IVANOV (2) , Usman SAPAROV [fiction, 80 mn]
2005 - Turkish Gambit (Турецкий гамбит) by Djanik FAIZIEV [fiction, 132 mn]
1998 - The Barber of Siberia (Сибирский цирюльник) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 179 mn]
1995 - Shirli-myrli (Ширли-мырли) by Vladimir MENSHOV [fiction, 143 mn]
1995 - Miss Peasant (Барышня-крестьянка) by Aleksey SAKHAROV [fiction, 110 mn]
1994 - Master i Margerita (Мастер и Маргарита) by Yuri KARA [fiction, 113 mn]
1992 - There's Good Weather in Deribasovskaya, It's Raining Again in Brighton Beach (На Дерибасовской хорошая погода, или На Брайтон-Бич опять идут дожди) by Leonid GAIDAI [fiction, 95 mn]
1989 - It (Оно) by Sergey OVCHAROV [fiction, 124 mn]
1988 - Elki - Palki! (Елки-палки!...)
1986 - The Left-Handed (Левша) by Sergey OVCHAROV [fiction, 89 mn]
1983 - Jazzmen (Мы из джаза) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 88 mn]
1981 - Easy Money (Бешеные деньги) by Yevgeni MATVEYEV [fiction, 87 mn]
1981 - We, the Undersigned (Мы, нижеподписавшиеся) by Tatyana LIOZNOVA [fiction, 145 mn]
1980 - Out to Borrow Matches (За спичками) by Leonid GAIDAI , Risto ORKO [fiction, 99 mn]
1979 - The Meeting Place Can't Be Changed (Место встречи изменить нельзя) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, TV serial, 362 mn]
1978 - A Dog was Walking on the Piano (Шла собака по роялю) by Vladimir GRAMMATIKOV [fiction, 68 mn]
1978 - Chest of Drawers Was Lead Through the Street... (По улице комод водили ...) by Vladimir BASOV , Leonid GAIDAI , Mark GENIN , Nikolay KOVALSKY [fiction, 68 mn]
1977 - Mimino (Мимино) by Georgi DANELIYA [fiction, 97 mn]
1977 - The Incognito from St. Petersburg (Инкогнито из Петербурга) by Leonid GAIDAI [fiction, 73 mn]
1977 - Funny People (Смешные люди!) by Mikhail SHVEITSER [fiction, 93 mn]
1975 - Afonya (Афоня) by Georgi DANELIYA [fiction, 92 mn]
1973 - Ivan Vassilyevich Changes Occupation (Иван Васильевич меняет профессию) by Leonid GAIDAI [fiction, 93 mn]
1972 - Zhizn i udivitelnye prikliuchenya Robinsona Kruzo (Жизнь и удивительные приключения Робинзона Крузо) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 92 mn]
1970 - Debut (Начало) by Gleb PANFILOV [fiction, 91 mn]
1970 - Seven Brides ofLance-corporal Zbruyev (Семь невест ефрейтора Збруева) by Vitali MELNIKOV [fiction, 97 mn]
1970 - Liberation (Освобождение) by Yuri OZEROV [fiction, 477 mn]
1969 - Shine On, My Star (Гори гори, моя звезда) by Aleksandr MITTA [fiction, 94 mn]
1968 - The Golden Calf (Золотой теленок) by Mikhail SHVEITSER [fiction, 174 mn]
1967 - Viy Or Spirit Of Evil (Вий) by Konstantin ERSHOV , Georgi KROPACHEV [fantasy film, 78 mn]
1965 - Bash cyn i brat (Ваш сын и брат) by Vasili SHUKSHIN [fiction, 92 mn]
1965 - Time, Forward march! (Время, вперед!) by Sofia MILKINA , Mikhail SHVEITSER [fiction, 158 mn]
1964 - There Was A Lad (Живет такой парень) by Vasili SHUKSHIN [fiction, 101 mn]
1962 - Kogda derevya byli bolshimi (Когда деревья были большими) by Lev KULIDZHANOV [fiction, 95 mn]
1962 - The Third Period (Третий тайм) by Yevgeni KARELOV [fiction, 88 mn]
1960 - Iz Lebyazhego soobshchayut (Из Лебяжьего сообщают) by Vasili SHUKSHIN [fiction, 32 mn]
1958 - There Will Be No Leave Today (Сегодня увольнения не будет...) by Aleksandr GORDON , Andrei TARKOVSKY [fiction, 46 mn]
Your remarks