Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actress,
Production Designer,
Producer
 
Born 1990 
 
 

Ksenia ZUEVA

Ксения ЗУЕВА
Ksenia ZOUEVA

Filmography (extracts)
 
Director
2017 - Nearest and dearest (Близкие) [fiction, full length film]
2015 - Gelya (Геля) [fiction, 31 mn]
 
Writer
2017 - Nearest and dearest (Близкие) by Ksenia ZUEVA [fiction, full length film]
2015 - Gelya (Геля) by Ksenia ZUEVA [fiction, 31 mn]
 
Actress
2014 - Fourteen Steps (Четырнадцать шагов) by Maksim SHAVKIN [37 mn]
 
Production Designer
2017 - Nearest and dearest (Близкие) by Ksenia ZUEVA [fiction, full length film]
 
Producer
2015 - Gelya (Геля) by Ksenia ZUEVA [fiction, 31 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née en 1990. En 2012 a terminé la faculté de l'acteur de l'Insitut de théâtre Chtchoukine (classe de V. Nikolaenko) et en 2015 les Cours supérieurs de scénaristes et réalisateurs (classe de V. Khotinenko, P. Finn, V. Fentchenko).
"Guélia" est son premier film.

Родилась в 1990 году. В 2012 году окончила актерский факультет ВТУ им. Щукина (курс В.Николаенко) и в 2015 году Высшие курсы сценаристов и режиссеров (мастерская В.Хотиненко, П. Финна, В. Фенченко).
«Геля» - дебютный фильм.

Your remarks