Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1992, Ukraine
 
 

Aleksandr KUZNETSOV (6 )

Александр Александрович КУЗНЕЦОВ (6)
Aleksandr KOUZNETSOV (6)

Filmography (extracts)
 
Actor
2018 - Summer (Лето) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 126 mn]
2018 - Spitak (Спитак) by Aleksandr KOTT [fiction, 98 mn]
2017 - Dogmeat (Собачатина) by Ksenia TISCHENKO [fiction, 31 mn]
2017 - The Scythian (Скиф) by Rustam MOSAFIR [fiction, 100 mn]
2017 - Better than us (Лучше, чем люди) by Andrei DZHUNKOVSKI [TV serial, 52 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 2 mai 1992 à Sébastopol.
En 2015 a terminé la faculté de mise en scène de l'Académie de l'Art Théâtral.
Depuis 2015 est stagiaire au Théâtre d'Art de Moscou A. Tchekhov

Родился 22 июля 1992 года в Севастополе.
В 2015 году окончил РАТИ-ГИТИС, режиссёрский факультет (курс Е.Б. Каменьковича, Д.А.Крымова).
Служил в Театре "Школа драматического искусства".
С 2015 года – актёр в стажёрской группе МХТ им. Чехова.
Фронтмен панк-рок группы Porsmouth.

Your remarks