Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1992, Ukraine
 
 

Aleksandr_6 KUZNETSOV

Александр_6 Александрович КУЗНЕЦОВ
Aleksandr_6 KOUZNETSOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2019 - Great Poetry (Большая поэзия) by Aleksandr LUNGIN [fiction, 100 mn]
2019 - The Storm (Гроза) by Grigori KONSTANTINOPOLSKY [fiction, full length film]
2019 - Love them all (Люби их всех) by Mariya AGRANOVICH [fiction, 100 mn]
2019 - The Kettle (Котел) by Eva BASS [fiction, 97 mn]
2018 - Summer (Лето) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 126 mn]
2018 - Spitak (Спитак) by Aleksandr KOTT [fiction, 98 mn]
2018 - Acid (Кислота) by Aleksandr GORCHILIN [fiction, 98 mn]
2018 - Why Don't You Just Die ! (Папа, сдохни) by Kirill SOKOLOV [fiction, 100 mn]
2017 - Dogmeat (Собачатина) by Ksenia TISCHENKO [fiction, 31 mn]
2017 - The Scythian (Скиф) by Rustam MOSAFIR [fiction, 100 mn]
2017 - Better than us (Лучше, чем люди) by Andrei DZHUNKOVSKI [TV serial, 52 mn]

Awards :
Great Poetry :
Best actor, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2019

Biography
No English biography available !
 
Né le 2 mai 1992 à Sébastopol.
En 2015 a terminé la faculté de mise en scène de l'Académie de l'Art Théâtral.
Depuis 2015 est stagiaire au Théâtre d'Art de Moscou A. Tchekhov

Родился 22 июля 1992 года в Севастополе.
В 2015 году окончил РАТИ-ГИТИС, режиссёрский факультет (курс Е.Б. Каменьковича, Д.А.Крымова).
Служил в Театре "Школа драматического искусства".
С 2015 года – актёр в стажёрской группе МХТ им. Чехова.
Фронтмен панк-рок группы Porsmouth.

Your remarks