Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1985, USSR
 
 

Artiom BYSTROV

Артем Николаевич БЫСТРОВ
Artiom BYSTROV

Filmography (extracts)
 
Actor
2019 - Spasibo dedu za pobedu (Спасибо деду за победу) by Teimuraz TANIYA [fiction, 90 mn]
2019 - The Cry of silence (Крик тишины) by Vladimir POTAPOV [fiction, 97 mn]
2018 - Т-34 (Т-34) by Aleksey SIDOROV [fiction, 139 mn]
2017 - The Impasse (Тупик) by Anton SAZONOV [fiction, 13 mn]
2017 - The Optimists (Оптимисты) by Aleksey POPOGREBSKY [fiction, TV serial, 60 mn]
2016 - 23.59 (23.59) by Gleb CHEREPANOV , Denis KATAEV [fiction, 84 mn]
2014 - The Fool (Дурак) by Yuri BYKOV [fiction, 116 mn]

Awards :
The Fool :
Best actor, Film Festival Locarno, Locarno (Switzerland), 2014

Biography
No English biography available !
 
Né le 19 mars 1985.
En 2006 il termine ses études à l’ecole de théâtre E. Evstigneev de Nijni Novgorod, au conservatoire (cours de R.Levite) et l'École-studio du Théâtre d’art de Moscou (cours de K.Raikin) en 2009.
A partir de 2009, il est acteur au Théâtre d'art de Moscou A. Tchekhov

Родился 19 марта 1985 года.
В 2006 году окончил Нижегородское театральное училище им. Е.А. Евстигнеева, актерский факультет (курс Р.Я. Левите) и Школу-студию МХАТ (курс К.А. Райкина) в 2009 году.
С 2009 года актер Московского Художественного театра им. А.П. Чехова.

Your remarks