Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
 
 
 

Oxana KARAS

Оксана КАРАС
Oksana KARAS

Filmography (extracts)
 
Director
2018 - Ailing Angel (У ангела ангина) [fiction, 95 mn]
2016 - Good boy (Хороший мальчик) [fiction, 95 mn]
2016 - Just like grown ups (Как большие) [short film]
2013 - Repetitsii (Репетиции) [fiction, 98 mn]
 
Writer
2016 - Just like grown ups (Как большие) by Oxana KARAS [short film]

Awards :
Good boy :
First prize, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2016
Repetitsii :
Best first film, Festival Russian kino 'Moscow Premier Screenings', Moscow (Russia), 2013

Biography
No English biography available !
 
En 2004, elle a terminé ses études à L'Université Russe de l'Amitié des Peuples, faculté d droit. En 2009, elle a fini ses études au VGIK (Institut de Cinéma), atelier de mise en scène de V.Ya. Lonsky. A partir de 1998, elle a travaillé comme présentatrice à la télévision, puis comme correspondante, commentatrice des sports, critique de cinéma, auteure et réalisatrice de films documentaires. La première de son premier film "La répétition" a eu lieu au festival international de cinéma de Moscou en 2013.

В 2004 году окончила Российский Университет Дружбы Народов, юридический факультет. В 2009 году окончила ВГИК, мастерскую режиссуры игрового кино В.Я. Лонского. С 1998 года работала на телевидении ведущей, корреспондентом, спортивным комментатором, кинообозревателем, автором и режиссером документальных фильмов. Премьера дебютного фильма «Репетиции» состоялась на ММКФ в 2013г.

Your remarks