Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Cinematographer,
Producer
 
Born 1988, USSR (Belarus)
 
 

Ruslan FEDOTOV

Руслан ФЕДОТОВ
Rouslan FEDOTOV

Filmography (extracts)
 
Director
2017 - Songs for Kit (Песни для Кита) [documentary, 56 mn]
2015 - Salamanka (Саламанка) [documentary, 41 mn]
2013 - Christmas (Рождество) [documentary, 17 mn]
 
Writer
2017 - Songs for Kit (Песни для Кита) by Ruslan FEDOTOV [documentary, 56 mn]
2013 - Christmas (Рождество) by Ruslan FEDOTOV , Aleksandra KULAK [documentary, 17 mn]
 
Cinematographer
2017 - Songs for Kit (Песни для Кита) by Ruslan FEDOTOV [documentary, 56 mn]
2015 - Salamanka (Саламанка) by Ruslan FEDOTOV , Aleksandra KULAK [documentary, 41 mn]
2013 - Christmas (Рождество) by Ruslan FEDOTOV , Aleksandra KULAK [documentary, 17 mn]
 
Producer
2017 - Songs for Kit (Песни для Кита) by Ruslan FEDOTOV [documentary, 56 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né à Moguilev (Biélorussie) en 1988. En 2003 est entré à l'académie des arts de Biélorussie. A la fin de ses études a décidé de partir à Moscou et en 2013 est entré à la faculté pour opérateurs de "L'Ecole du nouveau cinéma de Moscou".Le film "Noël" est son premier film.

Родился в 1988 году в Могилеве (Беларусь) . В 2003 году поступил в Белорусскую государственную академию искусств. После окончания решил переехать в Москву. В 2013 году поступил на операторский факультет «Московской школы нового кино». . Фильм «Рождество» режиссерский дебют.
http://www.okno-filmfest.ru

Your remarks