Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Producer
 
Born 1986, USSR (Russia)
 
 

Vitali SUSLIN

Виталий СУСЛИН
Vitali SOUSLINE

Filmography (extracts)
 
Director
2017 - Head. Two ears (Голова. Два уха) [fiction, full length film]
2015 - Defile (Дефиле) [86 mn]
2013 - Shnyr (Шнырь) [fiction, 11 mn]
 
Writer
2015 - Defile (Дефиле) by Vitali SUSLIN [86 mn]
2013 - Shnyr (Шнырь) by Vitali SUSLIN [fiction, 11 mn]
 
Producer
2017 - Head. Two ears (Голова. Два уха) by Vitali SUSLIN [fiction, full length film]

Awards :
Head. Two ears :
Best Screenplay, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2017
Guild of Historians of Cinema and Film Critics Diploma, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2017

Biography
No English biography available !
 
Originaire de Voronèje. Fils de médecins, il suit les cours d’une Académie Médicale dont il sort diplômé. Il comprend ensuite que sa vocation est autre. Il monte à Moscou, entre au VGIK (atelier de Karen Chakhnazarov). En 2012, il termine la Faculté de mise en scène du VGIK (atelier de K. Chakhnazarov et O. Schucher). Participe à deux Festivals Internationaux Estudiantins du VGIK et du Festival Russe ouvert de cinéma « Kinotavr ». lauréat du Festival des Premiers films « Dvijénié » (Mouvement) Prix de la Presse au XII Festival International de Premiers Films « Débuts Baltiques ». « Défilé » est son premier long métrage

Виталий Суслин – родом из Воронежа. В свое время закончил медакадемию. Виталий – из семьи врачей, изначально пошел по стопам родителей. Потом понял, что его призвание в другом. Поехал в Москву, поступил во ВГИК, учился в мастерской Карена Шахназарова. В 2012 окончил режиссерский факультет ВГИКа (мастерская К.Г.Шахназарова и О.Б.Шухера). Участник двух Международных студенческих фестивалей ВГИКа и Открытого российского фестиваля "Кинотавр". Лауреат кинофестиваля дебютов "Движение" и приза кинопрессы на XII Международном кинофестивале "Балтийские дебюты". "Дефиле" – его первая полнометражная режиссерская работа.

Your remarks