Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1979 
 
 

Natalia MERKULOVA

Наталья МЕРКУЛОВА
Natalia MERKOULOVA

Filmography (extracts)
 
Director
2017 - About love. Adults only (Про любовь. Только для взрослых) [fiction, full length film]
2016 - Sisters (Сестры) [short film]
2013 - Intimate Parts (Интимные места) [fiction, 80 mn]
 
Writer
2016 - Sisters (Сестры) by Natalia MERKULOVA [short film]
2013 - Intimate Parts (Интимные места) by Aleksey CHUPOV , Natalia MERKULOVA [fiction, 80 mn]

Awards :
Intimate Parts :
Best first film, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2013
Guild of Historians of Cinema and Film Critics Diploma, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2013

Biography
No English biography available !
 
Наталья Меркулова родилась в Оренбургской области. Она начинала как тележурналист и ведущая новостей, два года была главным редактором иркутского канала НТС. Работу в кино Меркулова начала с создания документальных фильмов-расследований, отмеченных профессиональными наградами. В 2009 году она дебютировала в игровой режиссуре с короткометражкой «Дочь», а в 2013 году вместе с режиссером Алексеем Чуповым сняла свою первую полнометражную игровую ленту «Интимные места». Эта картина получила приз «За лучший дебют» на фестивале «Кинотавр». В дальнейшем Меркулова и Чупов сняли сериал «Кризис нежного возраста». Источник: http://fishki.net/

Your remarks