Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
 
 
 

Ira VOLKOVA

Ира ВОЛКОВА
Ira VOLKOVA

Filmography (extracts)
 
Director
2013 - Dialogues (Диалоги) [fiction, 131 mn]
 
Writer
2013 - Dialogues (Диалоги) by Ira VOLKOVA [fiction, 131 mn]

Other films
2009 - Внутри (Inside), doc.
2006 - Мой Кесьлевский (My Kieslowski), doc.
2005 - Расстояние (Distance), short
2003 - Че было , то было (Came that Way), doc.

Biography
No English biography available !
 
Режиссер игрового и неигрового кино. Родилась и выросла на полуострове Таймыр. Окончила факультет филологии и журналистики Красноярского университета (2000), затем – ВКСР (2004, мастерская Владимира Фенченко ). Дважды участвовала в ОРКФ « Кинотавр »: ее первая работа « Че было , то было » была показана в программе « В зеркале документа » (2005), а документальная лента « Мой Кесьлевский » участвовала в конкурсной программе « Кинотавр . Короткий метр -2006». « Диалоги » – ее полнометражный дебют.

Your remarks