Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Production Designer,
Animator
 
Born 1984 
 
 

Natalia CHERNYSHEVA

Наталья ЧЕРНЫШЕВА
Natalia TCHERNYCHEVA

Filmography (extracts)
 
Director
2014 - The spider's web (Паутинка) [animation, 4 mn]
2012 - Snowflake (Снежинка) [animation, 5.42 mn]
 
Writer
2014 - The spider's web (Паутинка) by Natalia CHERNYSHEVA [animation, 4 mn]
2012 - Snowflake (Снежинка) by Natalia CHERNYSHEVA [animation, 5.42 mn]
 
Production Designer
2014 - The spider's web (Паутинка) by Natalia CHERNYSHEVA [animation, 4 mn]
2012 - Snowflake (Снежинка) by Natalia CHERNYSHEVA [animation, 5.42 mn]
2009 - Let Him Play (Пусть играет) by Yulia MIKUSHINA [animation, 3 mn]
 
Animator
2014 - The spider's web (Паутинка) by Natalia CHERNYSHEVA [animation, 4 mn]

Awards :
Snowflake :
First prize, Festival international de cinéma d'animation de Meknes : FICAM, Meknes (Morocco), 2013
Guild of Historians of Cinema and Film Critics Prize, Open Russian Festival of Animated Film, Suzdal (Russia), 2013
Special Prize, Open Russian Festival of Animated Film, Suzdal (Russia), 2013
Best Animation film, Open Film Festival for students and beginners, Moscow (Russia), 2013
Special Jury prize, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2013
Diploma, International Animated Films Festival "KROK", Kiev (Ukraine), 2012
Best First Animation Film, International Festival-Workshop of Film Schools, “Kinoproba”, Yekaterinburg (Russia), 2012

Biography
No English biography available !
 
En 2010 a terminé l'académie d'art et d'architecture de l'Oural dans la spécialité "graphisme et animation". Elle a travaillé comme spécialiste de l'animation et décoratrice pour divers films d'animation. Son premier film "flocon de niege" (2012) lui a valu une série de récompenses et a occupé la première place des films d'animation de l'ORFAC à Souzdal. DE 2012 à 2014 a étudié à "La Poudrière" en France où elle a réalisé les films "Le Retour" (2013) et "Les Deux amis" (2014). Elle vit à Ekaterinbourg.

В 2010 окончила Уральскую государственную академию архитектуры и искусства по специальности «графика и анимация». Работала аниматором и художником на разных анимационных фильмах. Режиссерский дебют «Снежинка» (2012) удостоился ряда наград и стал лидером профессионального рейтинга ОРФАК в Суздале. В 2012-2014 училась в La Poudrière (Франция), где сделала фильмы «Возвращение» (2013) и «Два друга» (2014). Живет в Екатеринбурге.

Your remarks