Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Cinematographer,
Producer
 
Born 1970, USSR (Russia)
 
 

Aleksandr ZAVIN

Александр ЗАВИН
Aleksandr ZAVINE

Filmography (extracts)
 
Director
2017 - When the morning came (Когда наступило утро) [documentary, 40 mn]
2012 - Slowly Up (Потихоньку вверх) [documentary, 24 mn]
 
Writer
2017 - When the morning came (Когда наступило утро) by Aleksandr ZAVIN [documentary, 40 mn]
 
Cinematographer
2017 - When the morning came (Когда наступило утро) by Aleksandr ZAVIN [documentary, 40 mn]
 
Producer
2017 - When the morning came (Когда наступило утро) by Aleksandr ZAVIN [documentary, 40 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né en 1970 à Moscou. En 1993 a terminé l'Institut Polytechnique Baouman de Moscou. En 1995 les Cours de design graphique de ORT-Russie, en 2011 les Cours supérieurs de cinéma et de télé vision du VGIK (Institut de Cinéma de Moscou). Il a longtemps travaillé comme directeur artistique dans des agences de publicité. Membre de la Guilde des films documentaires et de télévision.

Родился в 1970 году в Москве. В 1993 году окончил МВТУ им. Баумана. В 1995 году - Курсы графического дизайна при ORT-Russia, в 2011 году - Высшие курсы кино и телевидения при ВГИКе. Долгое время работал в качестве арт-директора в рекламных агентствах. Член Гильдии неигрового кино и телевидения.
http://www.stalkerfest.org

Your remarks