Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1955, USSR (Russia)
 
 

Natalia KOLIAKANOVA

Наталья Борисовна КОЛЯКАНОВА
Natalia KOLIAKANOVA

Filmography (extracts)
 
Actress
2012 - Everybody's gone (Все ушли) by Georgi PARAJANOV [fiction, 120 mn]
2010 - Casual Affair (Случайная связь) by Olga STOLPOVSKAIA [fiction, 80 mn]
2006 - Shinday Game (Игра в шиндай) by Andrei RAZUMOVSKY [fiction, 95 mn]
2005 - Roots (Бедные родственники) by Pavel LUNGIN [fiction, 103 mn]
2005 - Doktor Zhivago (Доктор Живаго) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 484 mn]
2004 - Listener (Слушатель) by Vladimir ZAJKIN [fiction, 94 mn]
2003 - Bed stories (Постельные сцены) by Kirill SEREBRENNIKOV [TV film, 70 mn]
2000 - Moscow (Москва) by Aleksandr ZELDOVICH [fiction, 137 mn]
1999 - The Wedding (Свадьба) by Pavel LUNGIN [fiction, 99 mn]
1996 - The Fundamental and Pitiful Look (Принципиальный и жалостливый взгляд) by Aleksandr SUKHOCHEV [fiction, 100 mn]
1990 - Leningrad. Noyabr (Ленинград. Ноябрь) by Oleg MOROZOV , Andreas SHMIDT [fiction, 89 mn]
1990 - Taxi blues (Такси-блюз) by Pavel LUNGIN [fiction, 111 mn]
Your remarks