Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Cinematographer
 
Born 1946, Estonia
 
 

Mark SOOSAAR

Марк СООСААР
Marc SOOSAAR

Filmography (extracts)
 
Director
1986 - Muzhchiny ostrova Kikhnu (Мужчины острова Кихну) [documentary, 51 mn]
1986 - Pirogue (Пирога) [documentary, 15 mn]
1981 - Mr. Vene's World (Мир господина Вене) [documentary, 20 mn]
 
Cinematographer
1986 - Muzhchiny ostrova Kikhnu (Мужчины острова Кихну) by Mark SOOSAAR [documentary, 51 mn]
1986 - Pirogue (Пирога) by Mark SOOSAAR [documentary, 15 mn]
1981 - Mr. Vene's World (Мир господина Вене) by Mark SOOSAAR [documentary, 20 mn]

Biography
No English biography available !
 
Родился 12 января 1946 г. в Вильянди Эстонской ССР.
В 1972 г. окончил операторский факультет ВГИКа (мастерская А. Гальперина).
Работал оператором и режиссером на Эстонском телевидении и к/с "Таллинфильм". Организатор и директор Chaplin Art Center (1992-1997), с 1997 г. — директор Музея Нового искусства и Международного фестиваля документальных и антропологических фильмов в Пярну.

Your remarks