Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Cinematographer,
Producer
 
 
 
 

Vsevolod SUDEYKO

Всеволод СУДЕЙКО
Vsevolod SOUDEIKO

Filmography (extracts)
 
Director
2012 - Rada (Рада) [documentary, 44 mn]
 
Writer
2012 - Rada (Рада) by Vsevolod SUDEYKO [documentary, 44 mn]
 
Cinematographer
2012 - Rada (Рада) by Vsevolod SUDEYKO [documentary, 44 mn]
 
Producer
2012 - Rada (Рада) by Vsevolod SUDEYKO [documentary, 44 mn]

Other films
2006 ИНОЙ ДОЗОР
2009 КОГДА Я ВЕРНУСЬ…

Biography
No English biography available !
 
Родился в Москве. С 2001 г. работает на телевидении. В 2006 г. окончил режиссерские курсы в Институте повышения квалификации работников ТВ, мастерская О.В. Корвякова – А.А. Зеленова. В 2009 г. вместе с Романом Сафроновым на фестивале «Новый горизонт» (Воронеж) получил приз за лучшую режиссуру (фильм «Когда я вернусь…»)

Your remarks