Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1927, USSR
 
Died 1988

Veniamin DORMAN

Вениамин Давыдович ДОРМАН
Veniamin DORMAN

Filmography (extracts)
 
Director
1987 - Razorvannyy krug (Разорванный круг)
1986 - Konets operatsii "Rezident" (Конец операции "Резидент")
1984 - Medyy angel (Медный ангел)
1983 - Lasies i gentlemen (Леди и джентльмены) [short film]
1982 - The Secret Agent s Return (Возвращение резидента) [fiction, 137 mn]
1980 - Nochnoe proisshestvie (Ночное происшествие)
1979 - Pokhishchenie "Savoy" (Похищение "Савойи")
1979 - Tsirkachonok (Циркачонок)
1978 - Vse chetyre kolesa (Все четыре колеса) [short film]
1978 - Tik-tak (Тик-так)) [short film]
1978 - Tsarevna Nesmeyana (Царевна Несмеяна) [short film]
1977 - A nu-ka malchiki! (А ну-ка, мальчики!)
1977 - Ischezanie (Исчезновение)
1977 - Spasibo za vnimanie (Спасибо за внимание) [short film]
1977 - Srochnoe ozhidanie (Срочное ожидание) [short film]
1976 - Zolotaya rechka (Золотая речка)
1976 - Istoriya lyubvi (История любви) [short film]
1975 - Esli khochesh (Если хочешь быть здоров...) [short film]
1975 - Ne nado volnovatsya (Не надо волноваться!) [short film]
1975 - Propavshaya ekspeditsiya (Пропавшая экспедиция)
1972 - Zemlya, do vostrebovaniya (Земля, до востребования)
1970 - Sudba rezidenta (Судьба резидента)
1968 - Oshibka rezidenta (Ошибка резидента) [fiction, 134 mn]
1965 - Priezzhayte na Baykal (Приезжайте на Байкал)
1964 - An Easy Life (Легкая жизнь)
1963 - Shtrafnoy udar (Штрафной удар)
1962 - Veselye istorii (Веселые истории)
1960 - Devichya vesna (Девичья весна) [fiction, 98 mn]
1958 - And Quiet Flows the Don (Тихий Дон) [fiction, 350 mn]
 
Writer
1977 - A nu-ka malchiki! (А ну-ка, мальчики!)
1976 - Zolotaya rechka (Золотая речка)
1959 - Vanka (Ванька) by Eduard BOCHAROV [short film]
Your remarks