Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1989, USSR (Russia)
 
 

Rinal MUKHAMETOV

Риналь Альбертович МУХАМЕТОВ
Rinal MOUKHAMETOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2019 - Attraction 2 (Притяжение 2) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, full length film]
2018 - The Perfect Ones (Без меня) by Kirill PLETNYOV [fiction, 97 mn]
2017 - Attraction (Притяжение) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 130 mn]
2017 - Cold tango (Холодное танго) by Pavel CHUKHRAY [fiction, 107 mn]
2017 - Temporary difficulties (Временные трудности) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 86 mn]
2017 - The Optimists (Оптимисты) by Aleksey POPOGREBSKY [fiction, TV serial, 60 mn]
2015 - Taly i Toli (Тэли и Толи) by Alexander AMIROV [fiction, full length film]
2014 - Freemasons (Масоны) by Daria VLASOVA [fiction, 30 mn]
2014 - Ekaterina (Екатерина) by Alexander BARANOV , Ramil SABITOV [TV serial]
2012 - Atonement (Искупление) by Alexander PROSHKIN [fiction, 123 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 21 août 1989 dans le village d'Alekseevskoié en République autonome de Tatarie.
A fait ses études à l'Ecole de théâtre de Kazan.
En 2012 a terminé l'Ecole-studio du MKHAT (Théâtre d'Art de Moscou) au "Septième studio" de Kirill Serebrennikov.
Depuis 2012 il est acteur du "Gogol-centre"

Родился 21 августа 1989 года в поселке Алексеевское Татарской АССР.
Учился в Казанском театральном училище.
В 2012 году окончил Школу-студию МХАТ («Седьмая студия» Кирилла Серебренникова).
С 2012 года – актёр "Гоголь-центра".

Your remarks