Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1987, USSR (Russia)
 
 

Aleksandra YASTREBOVA

Александра ЯСТРЕБОВА
Aleksandra YASTREBOVA

Filmography (extracts)
 
Director
2015 - Free (Свободен) [fiction, 14 mn]
2011 - Zvonok drugu (Звонок другу) [fiction, short film]
 
Writer
2015 - Free (Свободен) by Aleksandra YASTREBOVA [fiction, 14 mn]

Other films
2010 – Шизаледи (Shizaledi)
2009 - Трешеры (Thresher), doc.

Biography
No English biography available !
 
Elle est née le 2 Novembre 1987 à Moscou. A terminé l'Institutnational de cinéma de Moscou (VGIK) au département scénario. Elle a quitté ce département lorsqu’elle fut acceptée à l’université de cinéma de St-Petersburg dans le département cinéma de fiction dirigé par S.M. Ovcharov. Termine ses études en 2012.

Родилась 2 ноября 1987 года в Москве.Закончила Московскую международную киношколу. Училась во ВГИКЕ на сценарном факультете. Ушла, когда поступила в СПБГУКиТ в мастерскую игровой режиссуры С.М. Овчарова. В 2012 г. заканчивает Университет и готовит дебютный проект.

Your remarks