Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director
 
 
 
 

Egor ANASHKIN

Егор АНАШКИН
Egor ANACHKINE

Filmography (extracts)
 
Director
2012 - Vozhd Raznokozhikh (Вождь Разнокожих) [fiction, 105 mn]

Other films
2006 ДВОЕ ИЗ ЛАРЦА (т/с)
2008 ЖИЗНЬ ВЗАЙМЫ
2010 ТИХИЙ ОМУТ
2011 НЕЛЮБИМЫЙ (мини-сериал)
2011 КАМЕНСКАЯ 6 (т/с)

Biography
No English biography available !
 
В 2001 году окончил Московский государственный университет сервиса по специальности юриспруденция. В 2003-м окончил ВГИК им. С.А. Герасимова по специальности режиссура художественного фильма (мастерская В.Ю. Абдрашитова).

Your remarks