Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Writer,
Actor,
Producer
 
Born 1961, USSR (Ukraine)
 
 

Aleksandr TSEKALO

Александр Евгеньевич ЦЕКАЛО
Aleksandr TSEKALO

Filmography (extracts)
 
Writer
2018 - Gogol. The Dreadful Revenge. (Гоголь. Страшная месть) by Egor BARANOV [fiction, 106 mn]
2018 - Kilimandjara (Килиманджара) by Yekaterina TELEGINA [fiction, 75 mn]
2015 - Fartsa (1 season) (Фарца (1 сезон)) by Egor BARANOV [fiction, TV serial, 54 mn]
 
Actor
2015 - The Method - Season 1 (Метод - Сезон 1) by Yuri BYKOV [fiction, TV serial, 53 mn]
2012 - Cinderella (Zолушка) by Sergey_5 IVANOV [fiction, 91 mn]
 
Producer
2020 - Detective Syndrome - Season 1 (Детективный синдром - Сезон 1) by Roman VOLOBUYEV [fiction, TV serial, 50 mn]
2018 - Gogol. Viy (Гоголь. Вий) by Egor BARANOV [fiction, 99 mn]
2018 - Gogol. The Dreadful Revenge. (Гоголь. Страшная месть) by Egor BARANOV [fiction, 106 mn]
2018 - S'parta (Sпарта) by Egor BARANOV [fiction, TV serial, 424 mn]
2017 - Gogol.The Beginning (Гоголь. Начало) by Egor BARANOV [fiction, 100 mn]
2017 - Triger (Episode one) (Триггер (1 сезон)) by Dmitry TYURIN [fiction, TV serial, 52 mn]
2017 - Trotsky (mini-serial) - Season 1 (Троцкий (мини–сериал) - Сезон 1) by Aleksandr KOTT , Konstantin STATSKY [fiction, TV serial, 50 mn]
2016 - Dien do (День до) by Egor BARANOV , Pavel BARDIN , Aleksandr KARPILOVSKY , Boris KHLEBNIKOV , Aleksandr KOTT , Vladimir KOTT , Karen OGANESYAN [fiction, 91 mn]
2016 - Klim (Клим) by Karen OGANESYAN [TV film, full length film]
2015 - The Method - Season 1 (Метод - Сезон 1) by Yuri BYKOV [fiction, TV serial, 53 mn]
2015 - Fartsa (1 season) (Фарца (1 сезон)) by Egor BARANOV [fiction, TV serial, 54 mn]
2015 - Sarancha (mini-serial) (season 1) (Саранча (мини–сериал) (1 сезон)) by Egor BARANOV [fiction, TV serial, 50 mn]
2014 - Silver Spoon (1 season, 11 series) (Мажор (1 сезон, 11 серия)) by Konstantin STATSKY [fiction, TV serial, 52 mn]
2013 - Sarancha / Locust (Саранча) by Egor BARANOV [fiction, 118 mn]
2012 - Cinderella (Zолушка) by Sergey_5 IVANOV [fiction, 91 mn]

Biography
No English biography available !
 
Showman, animateur de télévision, chanteur, acteur, scénariste, réalisateur, producteur soviétique et russe. Frère cadet de l'acteur ukrainien et soviétique Viktor Tsekalo. Né le 22 mars 1961 à Kiev.

Советский и российский шоумен, телеведущий, певец, актёр, режиссёр, сценарист, продюсер. Младший брат советского и украинского актёра Виктора Цекало. Родился 22 марта 1961 года в Киеве.

Your remarks