Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Cinematographer,
Producer
 
Born 1984, USSR (Russia)
 
 

Konstantin SHELEPOV

Константин ШЕЛЕПОВ
Konstantin CHELEPOV

Filmography (extracts)
 
Director
2017 - Censor (Цензор) [fiction, 132 mn]
2011 - Nebo videlo vsyo (Небо видело все) [fiction, 30 mn]
 
Writer
2017 - Censor (Цензор) by Konstantin SHELEPOV [fiction, 132 mn]
 
Cinematographer
2017 - Censor (Цензор) by Konstantin SHELEPOV [fiction, 132 mn]
2011 - Nebo videlo vsyo (Небо видело все) by Konstantin SHELEPOV [fiction, 30 mn]
 
Producer
2017 - Censor (Цензор) by Konstantin SHELEPOV [fiction, 132 mn]

Biography
No English biography available !
 
Konstantin Chelepov est né en 1984 à Léningrad. En 2001 il a terminé le lycée N° 95 de Saint Pétersbourg avec un enseignement approfondi en biologie et chimie. En 2007 il a terminé l'université de médecine I. Pavlov. Depuis 2007 il tourne des vidéos et fait du montage vidéo. Il vit et travaille à Saint Pétersbourg. Le film "Le Censeur" est son premier long métrage de fiction.

Константин Шелепов родился в 1984 году в Ленинграде. В 2001 году окончил лицей №95 г. Санкт-Петербурга с углубленным изучением биологии и химии. В 2007 году окончил Санкт-Петербургский медицинский университет имени академика И.П. Павлова (диплом «Лечебное дело»). Лейтенант медицинской службы. С 2007 года профессионально занимается видеосъёмкой и видеомонтажом, живёт и работает в Санкт-Петербурге. Фильм «Цензор» - режиссёрский дебют в игровом полнометражном кино.
http://oknofest.com

Your remarks