Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1979 
 
 

Aleksandr RATNIKOV

Александр Анатольевич РАТНИКОВ
Aleksandr RATNIKOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2014 - Liubit ne liubit (Любит не любит) by Klim SHIPENKO [fiction, 83 mn]
2013 - Dark World: Equilibrium (Темный мир: Равновесие) by Oleg ASSADULIN [fiction, 95 mn]
2013 - Okolofutbola (Околофутбола) by Anton BORMATOV [fiction, 100 mn]
2012 - Ikona sezona (Икона сезона) by Fuad IBRAGIMBEKOV , Sergey SHVYDKOY [fiction, 80 mn]
2011 - Land of Men (Земля людей) by Sergey GOVORUKHIN [fiction, 110 mn]
Your remarks