Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director
 
Born 1967, USSR
 
 

Aleksey KARELIN

Алексей КАРЕЛИН
Alekseï KARELINE

Filmography (extracts)
 
Director
2009 - Kind people (Люди добрые) [fiction, 91 mn]
2007 - Catherine s Musketeers (Мушкетеры Екатерины) [TV serial]
2005 - A Time to Gather Stones (Время собирать камни) [fiction, 110 mn]
2001 - Cinderella in boots (Золушка в сапогах) [58 mn]
2000 - Exit (Выход) [fiction, 70 mn]

Biography
No English biography available !
 
Alekseï Kareline est né en 1967. A partir de la fin des années 90 il est réalisateur de films publicitaires et de clips musicaux. Il a réalisé son premier long métrage La Sortie (Выход) en 2000.

Родился 10 октября 1967 года. Окончил ЛЭИС им. Бонч-Бруевича в 1986 году. С 1990 по 1993 - видеоинженер, видеомонтажер ТВЦ киностудии «Ленфильм». С 1988 по 1990 - актер театр-студия «Зеркало». С 1991 по 1994 - режиссер любительского театра «АбСюрДада». С 1993 - режиссер рекламных роликов и музыкальных клипов.


Commentaries and bibliography
- Aleksei Karelin : A Time to Gather Stones (Vremia sobirat' kamni), 2005 , Denise YOUNGBLOOD, 2006, kinokultura.com
 
 
Your remarks