Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director
 
Born 1988 
 
 

Egor BARANOV

Егор БАРАНОВ
Egor BARANOV

Filmography (extracts)
 
Director
2016 - Dien do (День до) [fiction, 91 mn]
2012 - The Nightingale-Robber (Соловей-разбойник) [fiction, 87 mn]
2011 - Suicides (Самоубийцы) [fiction, 86 mn]

Other films
2007 СМОТРИ, КАК УМИРАЮТ ДЕТИ – док.
2007 ЖИТЬ ОСТАЛОСЬ РОВНО ПОЛОВИНУ – док.
2007 ЗЕРНА – к/м
2008 CONCEPTUS – к/м
2008 ПОД ОКНАМИ НОЧНОГО ГОРОДА – к/м
2008 НОЧЬ – к/м
2009 НЕ СЛУЧИЛОСЬ – к/м
2012 САМОУБИЙЦЫ

Awards :
The Nightingale-Robber :
Audience Award, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2012

Biography
No English biography available !
 
В 2011 году окончил режиссерский факультет ВГИК (мастерская С.А. Соловьева и В.Д. Рубинчика).


Commentaries and bibliography
- Egor Baranov: Nightingale the Robber (Solovei Razboinik, 2012) , Erin ALPERT, 2013, kinokultura.com
 
 
Your remarks