Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Cinematographer,
Production designer,
Editor,
Producer
 
Born 1980, USSR (Russia)
 
 

Boris GUTS

Борис ГУЦ
Boris GOUTS

Filmography (extracts)
 
Director
2019 - Death Suits Us Well (Смерть нам к лицу) [fiction, 77 mn]
2018 - Bassoon (Фагот) [fiction, 61 mn]
2011 - Love (Love) [fiction, 3.22 mn]
 
Writer
2019 - Death Suits Us Well (Смерть нам к лицу) by Boris GUTS [fiction, 77 mn]
2018 - Bassoon (Фагот) by Boris GUTS [fiction, 61 mn]
2011 - Love (Love) by Boris GUTS [fiction, 3.22 mn]
 
Cinematographer
2011 - Love (Love) by Boris GUTS [fiction, 3.22 mn]
 
Production designer
2018 - Bassoon (Фагот) by Boris GUTS [fiction, 61 mn]
 
Editor
2018 - Bassoon (Фагот) by Boris GUTS [fiction, 61 mn]
 
Producer
2019 - Death Suits Us Well (Смерть нам к лицу) by Boris GUTS [fiction, 77 mn]
2018 - Bassoon (Фагот) by Boris GUTS [fiction, 61 mn]

Awards :
Death Suits Us Well :
Guilde of Russian Producer Prize, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2019

Biography
No English biography available !
 
Né le 7 novembre 1980 à Omsk en Sibérie. En 2012 a terminé les Cours Supérieurs de scénaristes et réalisateurs dans la classe de V. Khotinenko, P. Finn, V. Fentchenko. Son film de diplôme "Ton frère sait le faire" a réuni plus d'un million de visionnements sur Youtube. Son premier film " Ecorces de pastèque" a été sélectionné au 4 ème festival des premiers films "Mouvement", après quoi il a été programmé deux fois sur la chaîne TNT. "Le Basson" est son deuxième long métrage, le premier en Russie à être tourné sur un iPhone.

Родился в 1980 году. В 2012 году окончил ВКСР (мастерская В.И. Хотиненко, П.К. Финна, В.А. Фенченко). Дипломный фильм режиссера «Твой брат так умеет» собрал более 1 миллиона просмотров на YouTube. Дебютный фильм «Арбузные корки» вошел в конкурсную программу 4-го Национального кинофестиваля дебютов «Движение», после чего был дважды показан в эфире ТНТ. «Фагот» - второй полнометражный фильм режиссера и первый в России, целиком снятый на iPhone.
https://oknofest.com

Your remarks