Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Cinematographer,
Production designer,
Editor,
Producer
 
Born 1980, USSR (Russia)
 
 

Boris GUTS

Борис ГУЦ
Boris GOUTS

Filmography (extracts)
 
Director
2018 - Bassoon (Фагот) [fiction, 61 mn]
2011 - Love (Love) [fiction, 3.22 mn]
 
Writer
2018 - Bassoon (Фагот) by Boris GUTS [fiction, 61 mn]
2011 - Love (Love) by Boris GUTS [fiction, 3.22 mn]
 
Cinematographer
2011 - Love (Love) by Boris GUTS [fiction, 3.22 mn]
 
Production designer
2018 - Bassoon (Фагот) by Boris GUTS [fiction, 61 mn]
 
Editor
2018 - Bassoon (Фагот) by Boris GUTS [fiction, 61 mn]
 
Producer
2018 - Bassoon (Фагот) by Boris GUTS [fiction, 61 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 7 novembre 1980 à Omsk en Sibérie. En 2012 a terminé les Cours Supérieurs de scénaristes et réalisateurs dans la classe de V. Khotinenko, P. Finn, V. Fentchenko. Son film de diplôme "Ton frère sait le faire" a réuni plus d'un million de visionnements sur Youtube. Son premier film " Ecorces de pastèque" a été sélectionné au 4 ème festival des premiers films "Mouvement", après quoi il a été programmé deux fois sur la chaîne TNT. "Le Basson" est son deuxième long métrage, le premier en Russie à être tourné sur un iPhone.

Родился в 1980 году. В 2012 году окончил ВКСР (мастерская В.И. Хотиненко, П.К. Финна, В.А. Фенченко). Дипломный фильм режиссера «Твой брат так умеет» собрал более 1 миллиона просмотров на YouTube. Дебютный фильм «Арбузные корки» вошел в конкурсную программу 4-го Национального кинофестиваля дебютов «Движение», после чего был дважды показан в эфире ТНТ. «Фагот» - второй полнометражный фильм режиссера и первый в России, целиком снятый на iPhone.
https://oknofest.com

Your remarks