Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director
 
Born 1974, USSR (Russia)
 
 

Marina DRINEVSKAYA

Марина ДРИНЕВСКАЯ
Marina DRINEVSKAIA

Filmography (extracts)
 
Director
2010 - Interval / Between Rounds (Антракт) [fiction, 9 mn]

Other films
2007 - «ТРИ НА ЧЕТЫРЕ» (Tri na chetyre), 19 min.
2006 - «СТАТЬ ДЖОНОМ ЛЕННОНОМ» (Stat Johnom Lennonom), 10 min.
2005 - «СТРАСТИ ПО ХАРМСУ» (Strasti po Kharmsu), 3 min
2004 - «ЗАКАТ» (Zakat), 7 min.
2002 - «ТОТАЙ» (Totay), doc., 16 min.
2001 - «ДЕВЯТЫЙ ДЕНЬ» (Devyatyy den), doc. 9 min.

Biography
No English biography available !
 
1974 г. – родилась в г. Ленинграде.
1991-1996 г. – закончила РГПУ им. А.И.Герцена (филология).
2002-2007 г. – закончила СПбГУКиТ, мастерская режиссуры В.Ф.Семенюка и В.Е.Аксенова (квалификация – режиссер игрового кино).
Работала научным сотрудником музея «Анна Ахматова. Серебряный век», корректором издательства СПбГУ.
2003-2010 – координатор фестиваля «Питеркит».
2002-по настоящее время – сотрудник кафедры режиссуры СПбГУКиТ, преподаватель, аспирант.

Your remarks