Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1931, USSR
 
 

Lev DUROV

Лев Константинович ДУРОВ
Lev DOUROV

Filmography (extracts)
 
Actor
2016 - Podlets (Подлец) by Mikhail LEVITIN (jr.) [fiction, 91 mn]
2007 - Awaiting The Miracle (В ожидании чуда) by Yevgeni BEDAREV [fiction, 95 mn]
2005 - Prince Vladimir (Князь Владимир) by Yuri KULAKOV [animation, 80 mn]
2004 - Vesegonskaya volchitsa (Весьегонская волчица) by Nikolay SOLOVTSOV [fiction, 100 mn]
2003 - Pokayannaya Lyubov (Покаянная любовь) by Vasili PANIN [fiction, 98 mn]
2000 - Lunoy byl polon sad (Луной был полон сад) by Vitali MELNIKOV [fiction, 105 mn]
1998 - Ne poslat li nam gontsa (Не послать ли нам гонца?) by Valery CHIKOV [fiction, 90 mn]
1997 - Sirota kazanskaya (Сирота казанская) by Vladimir MASHKOV [fiction, 82 mn]
1994 - Master i Margerita (Мастер и Маргарита) by Yuri KARA [fiction, 113 mn]
1991 - Love (Любовь) by Valery TODOROVSKY [fiction, 109 mn]
1989 - Smirennoe kladbishche (Смиренное кладбище) by Aleksandr ITYGILOV [fiction, 103 mn]
1987 - A Man from Boulevard des Capucines (Человек с бульвара Капуцинов) by Alla SURIKOVA [fiction, 99 mn]
1984 - Success (Успех) by Konstantin KHUDIAKOV [fiction, 93 mn]
1981 - Farewell to Matyora / Farewell (Прощание) by Elem KLIMOV [fiction, 128 mn]
1979 - Faithfully and Truly (Верой и правдой) by Andrei SMIRNOV [fiction, 141 mn]
1978 - D'Artagnan i tri mushketera (Д’Артаньян и три мушкетера) by Georgi YUNGVALD-KHILKEVICH [fiction, TV serial, 220 mn]
1977 - The Scarlet Flower (Аленький цветочек) by Irina POVOLOTSKAYA [fiction, 86 mn]
1977 - Armed And Very Dangerous (Вооружен и очень опасен) by Vladimir WAINSTOCK [fiction, 99 mn]
1975 - Back Country Ways (Пошехонская старина) by Natalia BONDARCHUK , Nikolay BURLIAEV , Igor KHUTSIYEV [fiction, 77 mn]
1975 - Brillants for the Dictatofship of the Proletariat (Бриллианты для диктатуры пролетариата) by Grigori KROMANOV [fiction, 151 mn]
1974 - Kseniya, Fyodor's Favorite Wife (Ксения любимая жена Федора) by Vitali MELNIKOV [fiction, 82 mn]
1973 - The Red SnowBall Tree (Калина красная) by Vasili SHUKSHIN [fiction, 108 mn]
1973 - Moscow – Cassiopeia (Москва - Кассиопея) by Richard VIKTOROV [fiction, 85 mn]
1973 - Seventeen Moments of Spring (Семнадцать мгновений Весны) by Tatyana LIOZNOVA [TV serial, 840 mn]
1971 - The Old Men-Rogues (Старики-разбойники) by Eldar RIAZANOV [fiction, 91 mn]
1971 - Egor Bulychev i drugie (Егор Булычев и другие) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 90 mn]
1970 - Quiet Day at War's End (Спокойный день в конце войны) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 38 mn]
1969 - Dear Words (Дорогие слова) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 29 mn]
1968 - The Life and Ascension of Yuras Bratchik (Житие и вознесение Юрася Братчика) by Vladimir BYCHKOV , Sergey SKVORTSOV (3) [fiction, 83 mn]
1965 - Time, Forward march! (Время, вперед!) by Sofia MILKINA , Mikhail SHVEITSER [fiction, 158 mn]
1964 - The Little Plot of Land (Пядь земли) by Andrei SMIRNOV , Boris YASHIN [fiction, 83 mn]
1963 - I Walk Around Moscow (Я шагаю по Москве) by Georgi DANELIYA [fiction, 78 mn]
1962 - Two in the Steppe (Двое в степи) by Anatoli EFROS [fiction, 82 mn]
1959 - Also people (Тоже люди) by Georgi DANELIYA [fiction, short film]
Your remarks