Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1980, USSR (Moldavia)
 
 

Olga SHULGINA - MOSKALENKO

Ольга ШУЛЬГИНА - МОСКАЛЕНКО
Olga CHOULGUINA - MOSKALENKO

Filmography (extracts)
 
Director
2010 - Save and Keep (Спаси и сохрани) [fiction, 13 mn]
 
Writer
2010 - Save and Keep (Спаси и сохрани) by Olga SHULGINA - MOSKALENKO [fiction, 13 mn]

Other films
Режиссер :
2007 - Дом без балконов (Dom bez balkonov / Maison sans balcons), 15 min.
2005 - Выходной день (Vykhodnyy den / Jour de repos), 12 min.
2004 - Одиночка (Odinochka / Seule), 10 min.

Сценарист совместно с Сергеем Крутиным :
2009 - Про любовь (Pro lyubov / au sujet de l'amour)
2008 - Пара гнедых (Papa gnedykh)
2007 - Внеземной (Vnezemnoy / Extra terrestre)

Biography
No English biography available !
 
Родилась в городе Тирасполь Молдавия 12. 08.1980 года в семье инженеров.
В детстве начала писать стихи,поэмы, сказки, рассказы и собирала много историй. после школы поступила в Университет Запорожский на Психологию. проучившись 3 года - поняла, что ее призвание КИНЕМАТОГРАФ!!!
Поехала в Киев и поступила в Национальный Университет Театра и Кино им. Карпенко - Карого. Факультет Режиссура.

Your remarks