Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
 
 
 

Lyudmila SAVINKINA

Людмила Ивановна САВИНКИНА
Lioudmila SAVINKINA

Filmography (extracts)
 
Director
2009 - Zhivye, poyte o nas (Живые, пойте о нас) [documentary, 39 mn]
 
Writer
2009 - Zhivye, poyte o nas (Живые, пойте о нас) by Lyudmila SAVINKINA [documentary, 39 mn]

Other films
2008 - Путевка в небо (цикл)(Putevka v nebo)
2007 - Первенец Флота Российского (Pervenets flota Rossiyskogo)
2005 - Исток (Istok)
 
Site : savinkina

Biography
No English biography available !
 
Людмила Ивановна САВИНКИНА окончила Коломенский педагогический институт (1994) и Московский государственный университет культуры и искусств (2010).

Your remarks