Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1988, USSR (Russia)
 
 

Olga KOROTKAYA

Ольга КОРОТКАЯ
Olga KOROTKAIA

Filmography (extracts)
 
Director
2017 - To sing (Петь) [documentary, 53 mn]
2016 - Mummy (Мама) [documentary, 33 mn]
2012 - My Lips, Your Nose (Мои губы, твой нос) [documentary, 13 mn]
2010 - Volunteer (Доброволец) [documentary, 32 mn]
2009 - Make Tea (Заваривай чай) [documentary, 21 mn]
 
Writer
2016 - Mummy (Мама) by Olga KOROTKAYA [documentary, 33 mn]
2009 - Make Tea (Заваривай чай) by Olga KOROTKAYA [documentary, 21 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née à Moscou en 1988. En 2011 a terminé l'atelier de mise en scène d'Alexeï Outchitel. La mâma année elle a reçu une bourse du ministère de la Culture de Pologne pour étudier et vivre en Pologne. En 2012 a terminé le cours de mise en scène de l'école de cinéma d'Andrzej Wajda.

Родилась в Москве. В 2011 г. окончила ВГИК (мастерская режиссуры Алексея Учителя). В том же году получила грант министра культуры Польши «Gaude Polonia» на обучение и проживание в Польше. В 2012 г. окончила Киношколу Анджея Вайды, курс режиссуры документального кино.
http://oknofest.com

Your remarks