Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Cinematographer
 
 
 
 

Igor TIRSKY

Игорь ТИРСКИЙ
Igor TIRSKI

Filmography (extracts)
 
Cinematographer
2016 - Marinin khorovod (Маринин хоровод) by Galina LEONTYEVA [documentary, 57 mn]
2012 - Prazdnik (Праздник) by Yuri SCHILLER [documentary, 52 mn]
2003 - Fall of Ikar (Падение Икара) by Yuri SCHILLER [documentary, 37 mn]
2001 - Live and Be Happy (Живи и радуйся) by Yuri SCHILLER [documentary, 28 mn]
1997 - Homeland / The Native Land (Родная сторона) by Yuri SCHILLER [documentary, 30 mn]
Your remarks