Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1936, USSR (Russia)
 
 

Nikita KHUBOV

Никита Георгиевич ХУБОВ
Nikita KHOUBOV

Filmography (extracts)
 
Director
1998 - Igra v brasletakh (Игра в браслетах) [fiction, 102 mn]
1990 - The Body (Тело) [documentary, 84 mn]
1988 - Rokovaya oshibka (Роковая ошибка) [fiction, 104 mn]
1980 - The Flying Hussar’s Squadron (Эскадрон гусар летучих) [fiction, 164 mn]
 
Writer
1998 - Igra v brasletakh (Игра в браслетах) by Nikita KHUBOV [fiction, 102 mn]
1988 - Rokovaya oshibka (Роковая ошибка) by Nikita KHUBOV [fiction, 104 mn]
Your remarks