Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Producer
 
Born 1980, USSR (Ukraine)
 
 

Aleksandr REUTSKY

Александр РЕУЦКИЙ
Aleksandr REOUTSKI

Filmography (extracts)
 
Director
2009 - A New Thing (Новая вещь) [fiction, 14 mn]
 
Writer
2009 - A New Thing (Новая вещь) by Aleksandr REUTSKY [fiction, 14 mn]
 
Producer
2009 - A New Thing (Новая вещь) by Aleksandr REUTSKY [fiction, 14 mn]

Other films
2003 В памяти
2005 Кукла
2006 Один

Biography
No English biography available !
 
Родился 21 июня 1980 года в г. Славянск (Украина). В 1999-2000 гг. учился в Санкт-Петербургской театральной студии при театре «Дождей» (худ. рук. Никитина Н.).Окончил Университет Кино и Телевидения в Санкт-Петербурге: по специальности «режиссер» (2001, мастерская Д.Карасика, П.Журавлёва); по специальности «киноинженер» 2002). ФИЛЬМОГРАФИЯ

Your remarks