Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actor,
Producer
 
Born 1971 
 
 

Dmitriy VYSOTSKY

Дмитрий Юрьевич ВЫСОЦКИЙ
Dmitri VYSSOTSKI

Filmography (extracts)
 
Director
2016 - Black Square 2 (Черный квадрат (2 сезон)) [animation, TV serial, 6 mn]
2014 - Pyk-pyk-pyk (Пык-пык-пык) [animation, 4 mn]
2012 - Telefonnaya ptichka (Телефонная птичка) [animation, 0.3 mn]
2008 - Kotopolis (Котополис) [animation, short film]
2008 - A & B (А И Б) [animation, TV serial]
 
Writer
2016 - Black Square 2 (Черный квадрат (2 сезон)) by Dmitriy VYSOTSKY [animation, TV serial, 6 mn]
2014 - Pyk-pyk-pyk (Пык-пык-пык) by Dmitriy VYSOTSKY [animation, 4 mn]
2008 - Kotopolis (Котополис) by Dmitriy VYSOTSKY [animation, short film]
2008 - A & B (А И Б) by Dmitriy VYSOTSKY [animation, TV serial]
 
Actor
2014 - Tri bogatyria : khod koniom (Три богатыря: Ход конём) by Konstantin FEOKTISTOV [animation, 74 mn]
2004 - Aiosha Popovich i Tugarin zmey (Алеша Попович и Тугарин Змей) by Konstantin BRONZIT [animation, 75 mn]
 
Producer
2016 - Black Square 2 (Черный квадрат (2 сезон)) by Dmitriy VYSOTSKY [animation, TV serial, 6 mn]

Awards :
:
Jury Prize, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2015
Your remarks