Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actor
 
Born 1935, USSR
 
Died 1984

Konstantin ERSHOV

Константин ЕРШОВ
Konstantin ERCHOV

Filmography (extracts)
 
Director
1983 - Ne bylo by schastya (Не было бы счастья)
1982 - Grachi (Грачи) [fiction, 75 mn]
1981 - Zhenshchiny shutyat vseryoz (Женщины шутят всерьез) [fiction, 114 mn]
1978 - The Man Who Used to Be Lucky (Человек, которому везло) [fiction, 84 mn]
1976 - Stepanova pamyatka (Степанова памятка) [fiction]
1973 - Every evening after work (Каждый вечер после работы) [fiction, 89 mn]
1970 - Pozdniy rebyonok (Поздний ребенок)
1967 - Viy Or Spirit Of Evil (Вий) [fantasy film, 78 mn]
 
Writer
1967 - Viy Or Spirit Of Evil (Вий) by Konstantin ERSHOV , Georgi KROPACHEV [fantasy film, 78 mn]
 
Actor
1968 - Den angela (День ангела) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 85 mn]
1961 - Chasing Two Hares (За двумя зайцами) by Viktor IVANOV (3) [fiction, 72 mn]

Awards :
Viy Or Spirit Of Evil :
32.6 millions de spectateurs l'année de sa sortie

Biography
No English biography available !
 
Konstantin Erchov est né le 11 juillet 1935 à Tcheliabinsk. Il a fait ses études à la faculté de philosophie de l'université de Kiev jusqu'en 1958, puis a travaillé comme décorateur et acteur dans différents théâtres de Kiev. En 1967 il a obtenu le diplôme des Cours Supérieurs de formation des réalisateurs.

Your remarks