Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Writer,
Production designer
 
Born 1935 
 
 

Vladimir ZUYKOV

Владимир ЗУЙКОВ
Vladimir ZOUIKOV

Filmography (extracts)
 
Writer
2013 - Belosinee bezmolvie (Белосинее безмолвие) by Vadim OBORVALOV [animation, 2 mn]
 
Production designer
2013 - Belosinee bezmolvie (Белосинее безмолвие) by Vadim OBORVALOV [animation, 2 mn]
1986 - Malchik kak malchik (Мальчик как мальчик) by Natalya GOLOVANOVA [animation, 10 mn]
1985 - Korolevskiy buterbrod (Королевский бутерброд) by Andrei KHRZHANOVSKY [animation, 10 mn]
1983 - Lev i byk (Лев и бык) by Fyodor KHITRUK [animation, 10 mn]
1983 - Navazhdenie Rodamusa Kverka (Наваждение Родамуса Кверка) by Valery UGAROV [animation, 10.24 mn]
1982 - Olimpioniki (Олимпионики) by Fyodor KHITRUK [animation, 19.36 mn]
1981 - Khalif-aist (Халиф-аист) by Valery UGAROV [animation, 20 mn]
1980 - O sport, ty - mir (О спорт, ты – мир!) by Fyodor KHITRUK , Yuri OZEROV , Boris RYCHKOV [documentary, 150 mn]
1976 - Ikar i vudretsy (Икар и мудрецы) by Fyodor KHITRUK [animation, 8.6 mn]
1976 - Ptichka Tari (Птичка Тари) by Gennadi SOKOLSKY [animation, 9 mn]
1974 - Daryu tebe zvezdu (Дарю тебе звезду) by Fyodor KHITRUK [animation, 8 mn]
1973 - Ravnovesie strakha (Равновесие страха) by Eduard NAZAROV [animation, 2 mn]
1973 - Ostrov (Остров) by Fyodor KHITRUK [animation, 10 mn]
1972 - Vinni-Pooh i den zabot (Винни-Пух и день забот) by Fyodor KHITRUK , Gennadi SOKOLSKY [animation, 20 mn]
1971 - Vinni-Pooh idyot v gosti (Винни-Пух идёт в гости) by Fyodor KHITRUK [animation, 10 mn]
1969 - Vinni-Pukh (Винни-Пух) by Fyodor KHITRUK [animation, 11 mn]
1968 - Film, film, film (Фильм, фильм, фильм) by Fyodor KHITRUK [animation, 20 mn]
Your remarks