Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1979, USSR (Russia)
 
 

Vladislav ABASHIN

Владислав Владимирович АБАШИН
Vladislav ABACHINE

Filmography (extracts)
 
Actor
2019 - Storozh (Сторож) by Yuri BYKOV [fiction, 90 mn]
2018 - Zavod (Завод) by Yuri BYKOV [fiction, 119 mn]
2017 - Tri dnia do vecny (Три дня до весны) by Alexander KASATKIN [fiction, 103 mn]
2016 - Ya- uchitel (Я – учитель) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 92 mn]
2014 - Territoria (Территория) by Alexander MELNIK [fiction, 157 mn]
2013 - Temnyj mir : ravnovesie (Темный мир: Равновесие) by Oleg ASSADULIN [fiction, 95 mn]
2012 - V tumane (В тумане) by Sergey LOZNITSA [fiction, 127 mn]
2012 - Vmeste navsegda (Вместе навсегда) by Aleksey SHABAROV [fiction, 12 mn]
2011 - Sadovnik (Садовник) by Andrei ZOZULYA [fiction, 19 mn]
2010 - Zhila-byla odna baba (Жила-была одна баба) by Andrei SMIRNOV [fiction]
2010 - Obratnoe dvizhenie (Обратное движение) by Andrei STEMPKOVSKY [fiction, full length film]
2008 - Yuryev Den (Юрьев День) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 120 mn]
2008 - Novoya Zemlya (Новая Земля) by Alexander MELNIK [fiction, full length film]

Biography
No English biography available !
 
Né le 28 juin 1979 à Riazan.
A terminé le lycée professionnel N° 11 de Riazan dans la spécialité ajusteur.
En 2006 a terminé la formation d'acteur à la faculté de mise en scène de l'Académie d'Art Théâtral de Russie.
Acteur du théâtre "L'Atelier de O. Koudriachov".

Родился 28 июня 1979 года в Рязани.
Закончил рязанское училище №11 по специальности "слесарь-ремонтник 4-го разряда".
В 2006 году окончил актерскую группу режиссерского факультета РАТИ-ГИТИС.
Актер театра «Мастерская О.Кудряшова
https://www.kino-teatr.ru

Your remarks