Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1941, USSR (Georgia)
 
 

Elguja BURDULI

Элгуджа БУРДУЛИ
Elgoudja BOURDOULI

Filmography (extracts)
 
Actor
2019 - Ya podariu tebe pobedu (Я подарю тебе победу) by Arsen AGADZHANYAN [fiction, 101 mn]
2010 - More zhelaniy (Море желаний) by Shota GAMISONYA [fiction, 27 mn]
2009 - Chornyy baran (Черный баран) by Roman KHRUSHCH [fiction, 87 mn]
1992 - Solntse nespiashchikh (Солнце неспящих) by Teimuraz BABLUANY [fiction, 123 mn]
1981 - Plovets (Пловец) by Irakli KVIRIKADZE [fiction, 73 mn]

Biography
No English biography available !
 
Acteur et chanteur géorgien.

Грузинский актер и певец.
К самым известным работам в кино относятся картины «Пловец» Ираклия Квирикадзе и фильм Теймураза Баблуани «Солнце неспящих», за который артист удостоился «Серебряного медведя» в номинации «лучшая мужская роль».
Дочь Элгуджи - кинорежиссер Майя Бурдули.
Source : kino-teatr.ru

Your remarks