Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Producer
 
 
 
 

Mariya SEMENTSOVA

Мария СЕМЕНЦОВА
Maria SEMENTSOVA

Filmography (extracts)
 
Director
2009 - Deti colntsa (Дети солнца) [documentary, 19 mn]
2007 - Melodii evreyskoy ulitsy (Мелодии еврейской улицы) [documentary, 40 mn]
2006 - Nazovite menya Picasso (Назовите меня Пикассо) [documentary, 44 mn]
2006 - Velikoe primirenie otsa Timofeya (Великое примирение отца Тимофея) [documentary, 26 mn]
 
Writer
2011 - Kino Armenii (Кино Армении) by Boris SHEININ [documentary, 26 mn]
2011 - Kino Gruzii (Кино Грузии) by Yuri AVETIKOV [documentary, 26 mn]
2009 - Deti colntsa (Дети солнца) by Mariya SEMENTSOVA [documentary, 19 mn]
2006 - Velikoe primirenie otsa Timofeya (Великое примирение отца Тимофея) by Mariya SEMENTSOVA [documentary, 26 mn]
2005 - Bez prava na slavu (Без права на славу) by Yuri AVETIKOV [documentary, TV serial, full length film]
 
Producer
2011 - Kino Armenii (Кино Армении) by Boris SHEININ [documentary, 26 mn]
2011 - Kino Gruzii (Кино Грузии) by Yuri AVETIKOV [documentary, 26 mn]
2009 - Deti colntsa (Дети солнца) by Mariya SEMENTSOVA [documentary, 19 mn]

Awards :
Nazovite menya Picasso :
Best documentary, Honfleur Russian Film Festival, Honfleur (France), 2007
Your remarks