Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Production designer
 
Born 1928 
 
 

Leonid PLATOV

Леонид Михайлович ПЛАТОВ
Leonid PLATOV

Filmography (extracts)
 
Production designer
1994 - Korochka Riaba (Курочка Ряба) by Andrei KONCHALOVSKY [fiction, 118 mn]
1981 - Bylo ou otsa tri syna (Было у отца три сына) by Gennadi_2 IVANOV [fiction, 130 mn]
1970 - Krasnaya ploshchad (Красная площадь) by Vasili ORDYNSKY [fiction, 138 mn]
1967 - osennie svadby (Осенние свадьбы) by Boris YASHIN [fiction, 78 mn]
1966 - Shutochka (Шуточка) by Andrei SMIRNOV , Boris YASHIN [TV fiction, 16 mn]
Your remarks